Att köpa valp hos oss:

En valp har många sidor, stundtals en nyfiken och energisk upptäckare av världen som sprider sin livsglädje, stundtals en gosig kelgris. Men också en gnagande illbatting med sylvassa tänder som lämnar pölar här och var och kräver ständig uppmärksamhet.

Valp- och ungdomstiden är den jobbigaste men kanske också den roligaste tiden i ert liv tillsammans. Under denna period har du stora möjligheter att påverka din vuxna hunds personlighet och uppförande.

Vi på Bondinos vill gärna hjälpa er att få en bra start. Innan du tar hem din valp ordnar vi två träffar då vi går igenom valpens utveckling, rumsrenhetsträning, basal hälsovård, utfodring mm. De sista veckorna är valpköparna också alltid välkomna för att umgås med valparna. 

Under sommaren ordnar vi valpkurs som till hösten följs av fortsättningskurs I och efter någon månads uppehåll även fortsättningskurs II. Vi hjälper er att träna vardagslydnad och bra relation. Ni får prova på att spåra och testa uppletandeövningar och valpagility. Samtidigt finns förstås möjlighet att diskutera och träna det som eventuellt är problematiskt i vardagen. Dessa kurser ingår i valppriset.

För dig som vill fortsätta träna finns sedan möjlighet att delta i mer tävlingsinriktade träningar i lydnad, spår, agility, rallylydnad och viltspår. I augusti varje år ordnar vi om intresse finns en Bondinosvecka, då vi träffas med våra hundar, umgås och ordnar träningar efter önskemål. Bondinoshundarna är också välkomna att träna tillsammans med mig och mina hundar även utanför kurstid.